СЪЗДАЙ АКАУНТ

ЗАБРАВИХТЕ ДЕТАЙЛИТЕ?

Често Задавани Въпроси

Не, ActiPatch не е магнит. ActiPatch е електромагнитно устройство работещо с батерия. Когато се активира, ActiPatch излъчва ниско-честотни електромагнитни импулси в областта на болката.

Да, ActiPatch е безопасен,  ActiPatch не е лекарствено средство и няма странични ефекти. ActiPatch може да се използва от диабетици, възрастни хора, хора със стомашно-чревни и бъбречни проблеми, хора с метални импланти и пр.

Може да се почувствате само по-добре. Няма да усетите загряване, нито пък ще усетите импулсите, които ActiPatch излъчва към клетките ви, за да ги излекува.

Не, допълнителните аксесоари са сложени само за ваше удобство. Можете да извадите устройството от тях и да го приложите на увреденото място като го залепите с пластири, или нещо друго, с което ще се чувствате комфортно.

Не. Устройството е само упора за батерията и може да се постави във всяка една посока.

Да. Препоръчваме да носите ActiPatch през деня и нощта за максимално действие на продукта.

Да, ActiPatch може да се носи върху тънки дрехи и чорапи.

Да, допълнителните аксесоари може да се перат. Не забравяйте да махнете устройството преди да ги сложите в пералнята, или да ги изперете на ръка.

ActiPatch не трябва да се използва директно върху сърдечен дефибрилатор, невростимулатор, или някакъв активен медицински или метален имплант.

ActiPatch не трябва да се използва от жени, които са бременни, както и от жени, които си мислят, че може да са бременни.

ActiPatch не трябва да се използва от подрастващи до 14 годишна възраст.

ActiPatch не е стерилно устройство.

В случай, че болката или подуването ви се влошат, устройството трябва да се премахне и да се потърси незабавно лекарска помощ.

Не се опитвайте да отваряте устройството, или да сменяте батерията му.

След като индикативната LED светлина вече не свети, то устройството вече не може да оперира и трябва да се изхвърли.

ActiPatch няма да пречи на друго електронно устройство в употреба.

ГОРЕ